AMENAJĂRI SPAŢII VERZI Conține 1 produs.


INSTRUCTIUNI DE INGRIJIRE PLANTELOR:

 Varianta optimă de udare este de a turna apa pe întreaga suprafață a solului, astfel încât treimea superioară a solului să fie imbibată de apa și solul să se mențină umed. 
 Trebuie avut în vedere permanent raportul umiditate/temperatură/lumină, astfel:
În lunile de vară, vor fi necesare mai multe udări decât în mod obișnuit.
Udarea se repetă dacă umiditatea este scăzută sau în timpul zilelor cu mult vânt. 
 Dimpotriva, planta nu va avea nevoie să fie udata atât de des în anotimpul rece, în cazul în care umiditatea atmosferică este ridicată și în zilele în care nu bate vântul. 
Se va evita stropirea frunzelor, deoarece acest lucru favorizează apariția și dezvoltarea ciupercilor.
 Udarea se face încet, cu meticulozitate, fiind necesară dedicarea unui timp mai indelungat procesului udării pentru a preveni alunecarea apei pe lângă vas, în caz contrar, apa nu se va înfiltra în sol.
 Plantele se fertilizează periodic. Acest lucru se realizează cu substanțe lichide care se diluează cu apa, fie cu batonașe sau granule. Este foarte importantă respectarea concentrației indicate pe ambalajul produsului. În cazul fertilizșrii plantelor, pamântul trebuie udat putin înainte de această operațiune astfel încât planta să nu fie afectată dacă soluția folosită la fertilizare este prea concentrată.
În timpul perioadei de iarnă, plantele intră în repaus, ceea ce impune o fertilizare mai rară.

Lucrări de referinţă

Se afişează 1-1 din 1 articol
  • În stoc

    Ienupar altoit pe trunchi,crengile atarna pe langa trunchi,nu necesita tundere.Este foarte decorativ,se poate planta pe langa alei,acolo unde spatiul nu permite amplasarea plantelor de talie mare.Inaltimea trunchiului variaza intre 40-80 cm.

    De la 229,00 lei cu TVA
Se afişează 1-1 din 1 articol